2 Haziran 2011 Perşembe

9D



9D’li olmak ya da olmamak. Sınıfım diye söylemiyorum. Tek kelimeyle dillere destan. İnsan bu sınıfa girince sanki başka bir boyuta geçiyor. Huzur boyutu. Çünkü verdiğinizden fazlasını alabiliyorsunuz. Çünkü herkes ayrı bir galaksi ve sizi alıp kendi gezegenleri arasında gezdiriyor ve gözleriniz kamaşmış bir şekilde dersin bitiş ziliyle olduğunuz yere geri getiriyor. Siz artık başka bir ‘siz’ oluyorsunuz. Neden mi?

Çünkü özgür düşünde orada, bilgi orada, muhabbet orada, başkasını dinleme orada.

Bu sınıfımızda herkes kendi düşüncesini rahatlıkla söyler, kimse tarafından yıkıcı bir eleştiriye tabi tutulmaz. Kişiler arkadaşım ne diyecek diye meraklı kulaklarla birbirini dinler. Sözün kendisine gelmesini sabırla bekler. Kendi düşüncelerini öylesine kapsamlı ve dolu bir şekilde anlatır ki sizi kendisine hayran bırakır. İşte böyle bir sınıf.

Duyarlılık sınıfımızda üst düzeydir. Dertlinin derdi, mutlunun mutluluğu paylaşılır.

Türk İslam kültürü ve medeniyetinin en büyük şahsiyetleridir onlar. Başarmak için kendilerinden emindirler. Çalışma azimleri hiçbir zaman tükenmez. Bayraklarına, milletlerine ve vatanlarına bağlıdırlar. Ne mutlu bana ! Allah’ım bana bu sene böyle büyük bir mutluluk verdi.

Turgay Urgur 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...