26 Aralık 2012 Çarşamba

Mini Gündem


Mini Gündem

 21 bin tl araç kirası varsa istikrar vardır manası çıkabilir. Ama israf böyle giderse bir gün “o” istikrar bitecektir manasını içinde barıdırır.

Akp’ye de bir levent kırca lazım.

Taraf da ne tarafmış be.. Yok Sarıgül arkasındaki yeni güçmüş. İşin içinde Londra da varmış. Vesaire…vesaire. İlk çıktığında camia da pek sahiplenmişti. Ağır konu bunlar. İnanın beni fazlasıyla aşıyor.

İhsan Dağı’nın son yazısını hele bir okuyun. Kim kime düşman, kim kime ne demiş? Bilinçaltında hele hele neler de var neler.

·          *    * 

Düşünmek yalnızlığı başlatıyor. Bir de düşündüğünü söyledin mi sen hep yalnızlığa mahkûm ediliyorsun. Olsun be… yalnız desinler yanlı demesinler.  

Verginin vergisi çıkmış. Duyduk duymadık demeyin. Malum ‘ben bilmiyordum’ demek sizi vergiden muaf kılmaz. Ne kadar demokrasi o kadar vergi.
*   *   *

Töre cinayetlerinde diyanet'in vebali çoktur diyorum. Çünkü bu ülkede dinayetin sadece adı vardır. Afişden başka bir şey yapamazlar. Camiler ne temizdir ne de herkese hitap eder. Engelli birisinin camiye ulaşması bu ülkede imkansızdır.
Urgur. 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...