22 Şubat 2015 Pazar

Fıratlar YILMAZ


Türk Milletinin bağımsızlığı ve bütünlüğü için Milliyetçi vatandaşlarımızın ne kadar büyük bir ferasete sahip olduğu tartışılmaz. Her sorunlu dönemde onlar üstlerine düşeni hiçbir karşılık istemeden yapmışlardır. En ağır bedelleri ödemişlerdir. Allah onlardan razı olsun.

Bozkurtlar, Alperenler her zaman vatan hainlerinin korkulu rüyası olmuştur. Eğer bugün Bosna’da, Hocalıda, Kuzey Irakta, Azerbeycan’da ve Türk’ün geçtiği her yerde Türklük ruhu yaşıyorsa, gerektiğinde bu kardeşlerimiz oralarda seve seve çatışmaya gidebiliyorsa işte bunun nedeni Türk’ün İslam ile gönülden birleşmesinin tezahürüdür.

Gençlerimize Türklük şuurunu kazandırmak. Orta Asya’ya sığmayıp dünyaya açılmak isteyen bu Necip Milletin bağımsızlık destanını tüm gençlerimize anlatmak boynumuzun borcu olmalıdır. Türksüz bugün İslam medeniyetinin muhafasız kalacağı malumdur. Çalkantılı dönemler nedeniyle sekteye uğramış bu misyonu yeniden canlandırmalıyız. Bu ülkenin geleceğinde mutlaka Müslüman kimliği ile yoğrulmuş Türklerin olması elzemdir.

Fırat Yılmaz kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ailesine sabır versin.
Turgay URGUR   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...