18 Şubat 2017 Cumartesi

EVET (2)


Saadet partisinin klasikleşen, chp’nin kronikleşen, hdp’nin cinsinden gelen Milli İrade karşıtı duruşları EVETleri engelleyemeyecek.

Bölgemizin güney sınırı PKK/PYD koridoruna dönüştürülmek istenirken Türkiye’nin siyasi lüksler yaşayacak hali yoktur.

Bu coğrafyada, bu şartlarda AK parti hükümeti dışındaki olası iktidarlar mevcut durumu koruyamazlar. Tecrübeleri yok, bilgileri yok ve iradeleri yok. En önemli konulardan birisi de; halkımız kendi tercihlerine saygı duymayan, kendi değerleriyle bağdaşmayan kompleksli yapıları sevmiyor-benimsemiyor. Yani Türkiye’de bir parti iktidara gelmek istiyorsa öncelikle inanca, cinsiyete, kimliğe, yaşa, üniter Devlet yapısına, Türk toplumunun değerlerine gerçekten saygılı olacak. Yoksa sonuç malum. Hep kaybediyorlar.

Bölgesel olarak sorunumuz: ülkelerin iç meseleleri değildir. Dışarıdan bölünmeye zorlanmalıdır. Irak, Libya, Suriye örnekleri bunu bariz şekilde gözümüze soktu. Suriye’nin kaos durumunu Türkiye’den sormak ve Türk Hükümetine mal etmek yerine gerçek nedenleri insanların önüne koymalıyız.  


Mhp lideri Sayın Bahçeli’den Allah razı olsun. EVET’e vermiş olduğu katkıyla ülkemizin Devlet otoritesine müthiş bir destek vermiştir. Bu bağlamda EVET’leri arttıracak asıl itici güç Bahçeli’nin ulusal güvenliği doğru merkeze yerleştirmesidir. Güney sınırımızda PKK VE PYD’nin ağır silahlarla konuşladırılmaya çalışıldığı bir ortamda askeriyemizin ve yönetim şeklimizin olabildiğinde MİLLİYETÇİLİK ekseninde olması gerekmektedir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...