24 Aralık 2014 Çarşamba

Algı yönetiminden Salgı yönetimine 2


Güneydoğuda Ak parti kazanmasın diye P.k.k’ya  oy verilmesinin arkasında bile hikmet arayan arkadaşlarımız başlattıkları tükürük savaşını inatla sürdürmekte pek azimliler. Bir zamanlar tedbir diye doğru sandıklarını içlerinde tutmaktan mide fesadı geçirmiş olacaklar ki şimdi ne varsa sağa sola hak, hakikat, hukuk arayışı etiketiyle şikayet, ispiyonculuk, bağırtı, çağırtı, sosyal medya haberi türünden saçıyorlar. Vehimlerine göre bütün bunlar ‘İslam’ adına yapılıyor. Gazete sütunları kutsalmış gibi savunuluyor.

Halen daha anlayamadıkları ise Türk insanının sabrının arkasındaki kararlılık. Bu şekilde mağdur psikolojisi oluşturamazsınız. Bu şekilde hizmet edemezsiniz. Bu şekilde güven kazanamazsınız. Sizler insanımızın dimağında savcı, hakim, istihbarat şefi olarak yer bulmadınız bu nedenle de açtığınız savaşta bir yere varamazsınız. Telafisi zor hatalar, kapanması zor yaralar açtınız. Türkiye’deki diğer İslami grupları da karşınıza alarak tümden kredinizi riske soktunuz.    



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...