2 Mayıs 2014 Cuma

1 Mayıs

1        Mayıs
İşçi sendikalarına üye olan işçi sayısı %6,9 civarında. Bu yüzdenin birçoğu da Taksim vandallığına karşıdır. Çünkü gerçek emekçiler, 80 öncesi söylemlerle ve eylemlerle hak aranmayacağını gayet iyi biliyor. Sendikacılığın 1 Mayıs’tan ibaret olmadığının da farkındalar. Mercedes binen sendika başkanının kendisini temsil etmediğini düşünüyor. Gezi ve 1 Mayıs bahaneleriyle yapılmak istenilen provokasyonların artık 'geçmediği' ve kabul görmediği 30 Martta anlaşıldı lakin halen daha ikna olmamışlar için  önümüzde bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Olmadı ondan sonra tekrar genel seçimler var.
·           *     *  
Başkasına yardım edecek gücü olmadığı halde öyle görünüp yardakçılık edenlere ‘Havan dövücünün hınk deyicisi’ denir. Polisimizi, esnafımızı, Milli kaynaklarımızı hiçe sayıp da korsan siyasete soyunan güncel hınk deyiciler deyimimizi yine bize hatırlattılar. 1 Mayıs için polisimizi ve Devletimizi suçlayıcı cümleleri tercih ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bknz: Zaman sayfaları.     
·            *     *
Türk, Kürt, Ermeni fark etmez; bir vatandaşın acısını paylaşmak insani olandır.

·             *   *  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...