29 Eylül 2013 Pazar

İşte okulum

Yeni hafta

Yeni haftamız ülkemizin birliği ve dirliği, sevgili öğrencilerimizin verimlilikleri bağlamında hayırlı ve uğurlu olsun. Allah zamanı, maddi imkânlarımızı, manevi ihtiyaçlarımızı rızası çerçevesinde kullanmayı nasip etsin.

Okulumuz Acıpayam Anadolu Lisesi olarak çok bereketli bir hafta diliyoruz. Bu haftanın öne çıkanları; bol bol kitap okumaları, soru çözümleri, derslere aktif katılımlar olur inşallah.

Geçen 2 haftada; 12. Sınıf öğrencilerimizin ağır bir sorumluluk bilinci ile çalışmalarını organize etmeleri hepimizi sevindirdi. Test çözümlerinin büyük bir şevkle devam etmesi, derslerin tam zamanında başlaması ve ders esnasında öğrenci konsantrasyonlarının yüksek olması tek kelimeyle süper. 11. Sınıfların üniversite çalışmalarına erken başlamaları tüm öğretmenlerimizin dikkatini çekti. Ygs ve Lys hazırlıkları paralel yürütülüyor. 10. Sınıflar çalışmalarını özenle yürütüyor. Okulumuzun geçen senelerdeki başarıları onlara ayrı bir sorumluluk yüklemiş gibi gözüküyor. Alan tercihleri gayet bilinçli yapılmış. Sınıflarımızda paylaşımcı hoş bir rekabet havası mevcut. 9.sınıflarımız tek kelimeyle okulumuzun neşe kaynağı. Türkiye’mizin farklı bölgelerinden gelen öğrencilerimiz Acıpayam Anadolu Lisemizi tercih etmekle ne kadar da doğru bir karar verdiklerini kendi gözleriyle gördüler. Çok düzenli ders çalışıyorlar. Dersleri 40 dakika boyunca büyük bir özenle dinliyorlar.

Kısacası Acıpayam Anadolu Lisesi, Denizli’de marka bir okul olma yolunda her şeyi yapıyor. Allah emeklerimizi zayi etmez.

Öğrencilerimizi çok seviyor ve onlara güveniyoruz.

Ya Allah, Bismillah. İyi bir hafta bizleri bekliyor.


Turgay Urgur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...