4 Ocak 2020 Cumartesi

Alfa çocuklar

Alfa çocuklar ABD'de de. Gamalar Türkiye'de kaldı. Betaların bir kısmı  Asya, Çin tarafına gönderildi, bir kısmı ise Avrupa'da kaldı.

Tercihler tamamem biliçli(kasten) yapıldı.
Çünkü plan böyleydi.

90'lı yıllarda alfaların veya kendi tabirleriyle 'altın çocukların'  ABD'ye sızışı başlatıldı. Bunlar dünyaya ılımlı İslam mesajı verecekti. Aynı zamanda İsrail'e karşı da alternatif plan oluşturacaktı. Bu süreç en fazla İsrail'in ve Rusya'nın rahatsız olduğu bir plandı ki 15Temmuz sonrası hükümetin zaferinden memnuniyet duyan öncelikli olarak İsrail ve Rusya oldu. Aksi olsaydı bölgedeki dengeler  uzun süreler yine ABD kontrolünde olacaktı ve bu Rusya'nın, İsrail'in istediği bir senaryo değildi. Yani ABD radikal İslami grupları zaten kontrolünde tutuyordu, bunun yanında radikal İslamla değil de ılımlı(hoşgörülü) modelle girebileceği yerleri de böylece elinin altında tutacaktı. Bu plan özellikle dağılmış SSCB'de Türki Cumhuriyetlerde uygulamaya müsaitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...