11 Eylül 2015 Cuma

Ayna 4 /terör konulu

selahattin demirtaş ‘Bodrum Cizre’ye uzak değil’ demiş. Yani kısaca tehdit etmiş. Tehdit değil eylem yapsalar, aynı şekilde Batıda da ellerinden geleni artlarına bırakmasalar şaşmam. Çünkü son 13 yılda Kürtler güçlendi. Akp Batıda yapmadığı yardımı orada yaptı. Her türlü adetsizliğe diğer hükümetler gibi göz yumdu. Bu bağlamda akp’nin diğer partilerden farkı yok. Yapmadı mı?  Neymiş efendim.. bütün Kürtler bunu istemiyormuş. İstiyor kardeşim HDP’ye oy veren ne kadar Kürt ve cemaatçi varsa hepsi de istiyor. Hükümet kurulmasın - ülke ekonomik olarak gerilesin istiyorlar. İkinci bir basit savunma tezi de; savaştıklarımızın Ermeni, İsrailli veya Alman ajanı olduğudur. İçlerinde provakötör veya ajan kapmasında birkaç kişi olabilir. Ama bu gün pkk’yı hdp ve hdp’ye oy verenlerden ayırmak kendi başına bir kolaycılıktır. Dağdaki ile meclistekinin, elektrik parasını ödemeyen ile kck’nın farkı yok. Olmadığını 1 Kasımda hdp’nin oy artışında veya aynı oyu korumasında göreceğiz. Bence fazlasını alacak.


Aramızda halen daha şirinlik yapanlarda ya da ‘sevgi projesi’ çıkarmaya çalışanlarda var. Doğuya giden otobüsleri durdurup çiçek, pasta çörek veriyorlar(cemaat türü eylem). Öncelikle otobüsteki vatandaş için diyecek bir şeyim yok. Ama bu kadar şehidin geldiği zamanda bu tür çocukluklara hiç mi hiç gerek yok. Müslüman aynı hataya defalarca düşmez. Zaten böyle yapa yapa bunlar şımartıldı ve yaptıklarını haklı gördüler. Biz şımardıkça veriyorlar dediler. Ham madem çiçek falan verecekseniz otobüstekine değil dağdakine verin. Verin de heriflerin niyeti neymiş öğrenin. Çünkü henüz öğrenmeyenler var. Akp onlara Cumhuriyet tarihinde verilmeyenleri verdi. Cezasını ve vebalini de üstlendi.


Öncelik hamasetten arınmış şekilde öldürerek mücadele etmek. Batıdan alıp doğuya verme işini bırakmak. Siyasal cezaları kesmek. Parti ihracını gerçekleştirmek. İkincisi ise Milli güvenlik konusunda radikalleşmektir. İç güvenlik yasası polisimizi ve askerimizi mağdur etmemelidir.

Allah Türkiye Cumhuriyetini ve tüm Müslümanları korusun


Turgay URGUR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...