26 Ocak 2014 Pazar

Ne değişti?(miş-miş)


Değişen bir şey yok. Her şey aynı, herkes aynı. Son on bir yılda yaklaşık 14 kat büyüdünüz. Yaptıklarınıza kimse bir şey demedi. Yok edilmesi gereken bir engel olarak görülmediniz. Tüm bakanlar, bürokratlar sizleri her platformda ön plana çıkardı. Size teşekkür etti. Destek oldu. Sizden iyi bahsetti. Bu gün Allah’a şükür başımızda olan hükümete gönül vermiş milyonlar size para verdi, burs verdi, kurban verdi. Hem de yıllarca verdi. Karşılık beklemeden verdi. Sadece Allah rızası için verdi.

Herkes aynı. Siz de öz-eleştiri eskiden de yoktu şimdi de yok. Siz eskiden de bindiğiniz dalı keserdiniz şimdi de kestiniz. Eskiden de insanları paraları ve zekaları için sevdiniz şimdi de aynı. Ne değişti? miş-miş

 Lakin o kadar vefasız çıktınız ki! Düşmanları sevindirecek kadar küçüldünüz ve zavallı oldunuz.

17 Aralık’tan bu yana Türk lirası en az %20 değer kaybetti. Belki de daha da kaybedecek. Bankalara, eşine, dostuna borcu olan herkesi sayenizde bir telaş sardı. Sanayici, yatırımcı şimdi risk almaktan çekinir hale geldi. Hükümeti düşürme söylemlerini geliştirmek size mi kalacaktı? (Ne değişti?miş-miş)

Şimdilerde yine ağır abi moduna büründünüz. Vefadan, eskilerden, yapılanlardan, size verilen desteklerden bahsediyorsunuz. Lakin siz de fakındasınız ki! Hiçbir şey eksisi gibi değil.

Yani çok şey değişti ama siz bir türlü değişemediniz. 

Turgay Urgur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...