11 Ocak 2014 Cumartesi

Deşifre

Başınız göğe erdi mi? Yaklaşık bir ay boyunca herkes sizi konuştu. Yaptığınız işler, sisteminiz, duruşunuz ve daha yüzlercesi konuşuldu. Saatler boyunca televizyon ekranları, tüm gazeteler sizden bahsetti. Hakkınızda türlü türlü teoriler üretildi. Şu ana kadar ki duruşunuz hakkında bir sürü soru gündeme geldi(itiraf ediyorum-yanıtsız bırakmaktaki birlikteliğiniz tek kelimeyle süper). Youtube, facebook, tweeter sizden soruldu. Top trend oldunuz. Günahlarınız sevaplarınız öbür tarafa kalmadan sağır sultana bile duyuruldu. İkiyüzlü olduğunuzu, durmadan değiştiğinizi, birileri için çalıştığınızı söyleyenler oldu. Bir zamanlar kendinize engel olarak gördükleriniz bu duruma ‘hayret’ ettiler. Onlar bile yaptıklarınız karşısında ne yapacaklarını şaşırdılar. Tabandan tavana, ülkeden ülkeye bilgileriniz ulaştı. Dedikodunun, yorumun, komplonun alası sayenizde kuruldu. Tıklanma rekoru kırdınız.
Lakin tebrik edilmesi gereken DEĞİŞMEYEN iki şey var: tunçtan egonuz ve hala daha (TÜMDEN) öz-eleştiren olan yoksunluğunuz.  

Turgay Urgur   

www.turgayurgur.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ANAHTAR GENÇLERİMİZDE

       Gençler, öğrencilerimiz, çocuklarımız şüphesiz hepimiz için en büyük değere sahip. Şehirlerimizi, sokaklarımızı, çarşılarımızı, okull...